Hoe wij onze krachten bundelen met onze Digital Partner Robuust

Wij zijn pas tevreden als we onze opdrachtgevers het beste kunnen bieden. Daarom werken we met Robuust. Deze Digital Partner ontwikkelt websites en apps die inspireren, sterke merkbeleving creëren en de verwachtingen altijd nét een beetje overtreffen. En we mogen ze ook nog.

Lees snel verder

Blog - Leestijd: 4 min

Soms weet je vanaf de eerste kennismaking dat het goed zit. En dat was hier het geval.

De kracht van ons bureau is dat we verder denken dan design. Wij verdiepen ons volledig in een opdrachtgever en ontwikkelen communicatiestrategieën en -middelen die volledig aansluiten bij hun intrinsieke waarden en identiteit. Zo creëren we sterke merken. Voor de ontwikkeling van de website voor het Deventer Ziekenhuis zochten wij een partner met dezelfde drijfveren. Die vonden we in Robuust.

De mannen van Robuust luisteren écht naar de opdrachtgever, bedenken creatieve oplossingen en gebruiken hun ontwikkelskills om een sterke merkbeleving te creëren. We vullen elkaar aan en inspireren elkaar. Geen wonder dat we sindsdien meerdere opdrachten samen oppakten.

Samenwerking Robuust Digital Designsprint Samenwerking Robuust Digital Designsprint
We zijn trots op dit partnerschap. Wanneer is die gezamenlijke barbecue?
- Sander Tijink, Designer en oprichter Robuust
Huisstijlimplementatie Huisstijlimplementatie

Hoe Robuust denkt over onze samenwerking?

“Bij Robuust zijn we specialisten, die heel goed weten dat ze niet overal goed in zijn. Daarom werken we graag samen met andere specialisten in hun vakgebied. In Morskieft vinden we een partner die ons aanvult en versterkt. Morskieft is de specialist in ontwerp, wij in techniek. Dat is enorm waardevol bij de ontwikkeling van een online product, zoals een website of app. Extra prettig is dat Morskieft stiekem een hele hoop technische kennis in huis heeft en wij de nodige kennis van ‘digital design'. Zo kunnen we fijn sparren, elkaar verbeteren en iedere opdrachtgever een complete dienstverlening bieden.

Maar wat misschien wel net zo belangrijk is, is de persoonlijke klik. Die was er vanaf het begin. We kunnen fijn samenwerken maar zijn ook kritisch naar elkaar als dat nodig is. We zijn trots op dit partnerschap en alle projecten die we samen mochten oppakken. O ja, wanneer was ook alweer die gezamenlijke BBQ?”

Morskieft Ontwerpers

Ook op zoek naar nieuwe partners?

Heb je interesse in een samenwerking?

Neem contact op