Activatie & begeleiding

Laat jouw merk voor je werken. Samen implementeren we jouw visuele identiteit en laten alle communicatie zowel digitaal als fysiek op elkaar aansluiten. Grote lijnen zijn leuk, maar de puntjes op de i zorgen ervoor dat jouw merk opvalt.

Wat houdt merkactivatie in en waarom is het belangrijk?

Je hebt een goed design staat, en dan? Je wilt graag je klanten benaderen via social media, dat webdesign realiseren en jouw nieuwe visuele identiteit gebruiken binnen de organisatie. Wij helpen je na de ontwerpfase om jouw social kanalen tot leven te brengen. Een website realiseren vanuit een open-source CSM? Geen probleem. En we hebben ook veel ervaring met het implementeren van een nieuwe huisstijl. Van plan, kosteninschatting tot aan realisatie van templates en uitgewerkte middelen... wij denken met je mee!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?
Merkdesign typografie
Onze cases met merkactivatie

Benieuwd naar onze
andere diensten?

Morskieft Ontwerpers

Merkactivatie voor jouw merk?

Wij ontwikkelen identiteiten die bijdragen aan het succes van jouw organisatie. Zo’n sterke identiteit ontstaat wanneer er een sterke basis ligt. Denk hierbij aan een duidelijke positionering, onderscheidende waarden en een helder doel. Wanneer alles in evenwicht is gaat jouw identiteit voor je werken!

Neem contact op