Je wil jouw merk en visie tot leven brengen. Dat kan met een perfect passende huisstijl, flitsende digitale ontwerpen, maar ook met het ontwikkelen van een website die werkt voor jou en je doelgroep. Een app of website ontwikkelen waarin je volledige identiteit terugkomt en die klopt voor de eindgebruiker? Dat noemen wij goed development! Power to the nerds!

Lees hieronder verder

Wat is (web)development precies?

Sommige mensen worden gelukkig van praten over schone code, een verrassende CSS oplossing of strak staaltje HTML. Wij zijn zulke mensen! Wij houden van een digitaal ontwerp vertalen naar een werkende website of app die klaar is voor gebruik. Een proces met veel technische keuzes en afwegingen, met uiteindelijk een zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk resultaat.

Belangrijke keuzes bij development:

  • Een passend CMS (content management systeem)
  • Wie doet updates en onderhoud?
  • Wat zijn de beste technieken?
  • Unieke koppelingen of bestaande scripts?
  • Welke hosting sluit aan bij de website of app?
Website laten maken Website laten maken

Waarom heb je development nodig?

Je website moet op ieder moment, op ieder scherm, op ieder device optimaal te bekijken zijn. Van homepage tot 404-error pagina. En wat dacht je van een vloeiende ‘user-experience’? Strategisch development is de sleutel tot een sterke online identiteit. Development op basis van je kern, je merkidentiteit, zal het eindresultaat laten kloppen binnen het geheel. Samen met andere communicatie ontstaat een totaalervaring van je merk. En zo creëren we door een online ervaring ambassadeurs voor jouw merk.

Hoe zetten wij development in voor jou?

Development is voor veel mensen vaag en ongrijpbaar. Logisch. Daarom nemen we je bij de hand door het volledige proces van een app of website ontwikkelen. We maken samen keuzes vanuit verschillende invalshoeken om het eindresultaat volledig aan te sluiten op jouw wensen en identiteit. Een digital producer staat hierin centraal. Hij vertaalt jouw strategische keuzes naar heldere (technische) opdrachten voor developers én vertaalt technisch uitdagingen naar begrijpelijke taal. Hierdoor maak je altijd weloverwogen keuzes, ook zonder technische kennis. Wij ontwikkelen onze producten vaak in ons geliefde Craft CMS, maar schakelen net zo makkelijk over op een ander systeem!

Onze cases in de spotlight

De Kok

Lees verder
De Kok pand De Kok pand

TenCate Outdoor Fabrics

Lees verder
Ten cate outdoor fabrics case Ten cate outdoor fabrics case

ZuivelNL

Lees verder
ZuivelNL - ketenorganisatie van de zuivelsector ZuivelNL - ketenorganisatie van de zuivelsector

Het Verzet Kraakt

Lees verder
Het Verzet Kraakt Het Verzet Kraakt

Merkactivatie gaat verder dan development

Morskieft Ontwerpers

Ook een nieuwe website in Craft CMS?

Kom met ons kennismaken of sparren. Digitaal of op kantoor in Dock36!

Neem contact op