TenCate Outdoor Fabrics

TenCate Outdoor Fabrics verandert de wereld van zonweringen voor altijd. Weg zonweringsdoeken met voorspelbare strepen en egale kleuren, welkom creatieve dessins en spectaculaire kleuren. De zon en schaduw worden elementen om mee te spelen. En met onze hulp presenteerden ze dit aan de wereld.

Lees snel verder

Hoe dit project tot stand is gekomen

Onze vaste opdrachtgever TenCate Outdoor Fabrics vroeg ons midden in coronatijd om aan te sluiten als creatieve partner bij de ontwikkeling van een nieuwe productlijn: zonweringsdoek. Met deze doeken wil TenCate heel Europa te veroveren. De doeken maken het mogelijk om buiten de gebaande paden van zonwering te acteren. Geen egale saaie kleuren meer, geen standaard strepen, maar de mogelijkheid om te werken met dessins, alle denkbare kleuren en zelfs te kiezen voor verschillende vormgeving aan de buitenkant en binnenkant. Een geweldig product met potentie, waar wij graag onze creativiteit aan koppelen.

Ten cate outdoor fabrics case

Wat hebben we
precies gedaan?

Ten Cate Outdoor Fabrics Liggend 1
Ten Cate Outdoor Fabrics Liggend 2
Ten Cate Outdoor Fabrics Liggend 4
Ten Cate Outdoor Fabrics Liggend 5
Ten Cate Outdoor Fabrics Liggend 6
Play video
Ten cate outdoor fabrics vierkant

Onze aanpak

De nieuwe zonwering draait om vrijheid. Vrijheid om jouw doek vorm te geven zoals je zelf wilt en buiten een verlengstuk te maken van je interieur. Daarom ontwikkelden we om te beginnen de campagne: play with the sun, it’s possible. Aan de hand van de campagne- en sales-strategie ontwikkelden we een ‘gelaagde productlijn’ voor TenCate Outdoor Fabrics. In de campagne maken we gebruik van verschillende communicatiemiddelen. Passend binnen de identiteit van TenCate, maar ook met een bepaalde vrijheid binnen vormgeving, typografie en gelaagdheid. Hiermee illustreren we de vrijheid die de klant ervaart met het nieuwe zonweringsdoek.

Ten cate outdoor fabrics liggend
Ten cate outdoor fabrics liggend2
Ten cate outdoor fabrics liggend3
Ten cate outdoor fabrics liggend4

Het eindresultaat

De middelen zijn klaar om Europa te veroveren. De campagne website is live en is flexibel genoeg om uit te breiden in de toekomst. Met social media posts, een fysiek stalenboek en een give-away-stalen-pakket creëren we zichtbaarheid bij de doelgroep. Samen met TenCate kijken we stap voor stap naar een verdere uitbreiding van de communicatiemiddelen. Tot heel Europa TenCate Outdoor Fabrics zonweringsdoeken kent.

Bekijk de website
Ten cate outdoor fabrics vierkant3

Bekijk ook deze sterke cases.

Twente Branding

Lees verder
Twente branding staand5 Twente branding staand5

ZuivelNL

Lees verder
Zuivel nl case Zuivel nl case

Deltex

Lees verder
Deltex Deltex

De FBK Games

Lees verder
FBK Games FBK Games

Onze passie live voelen?

Iedere dag zijn we bezig met onze passie, het creëren van de beste ontwerpen voor onze opdrachtgevers.

Neem contact op