Je lanceert een nieuw product, wil extra aandacht voor een nieuwe dienst of hebt behoefte aan meer naamsbekendheid. Allemaal redenen om campagne te voeren. En dat gaat verder dan wat leuke plaatjes op social media of posters in een bushokje. Met een sterke campagne zet je jouw doelgroep aan tot handelen. Hoe je zo’n campagne ontwerpt? Wij helpen je graag.

Lees hieronder verder

Wat is campagne ontwerp?

Een campagne is een combinatie van tijdelijke marketingacties om een product, dienst of organisatie te promoten. Het is de +1 bovenop de communicatie die je doorlopend hebt met je doelgroep(en), net dat beetje extra aandacht voor die ene boodschap. Campagne ontwerp is de boodschap en het doel van de campagne omzetten in een creatief concept. Een concept dat eruit springt voor de juiste personen, een passende tone of voice heeft en aansprekende visuals gebruikt. Een concept dat zeker iets mag afwijken van je andere communicatie, maar wel een sterke link heeft met je merk. Zo’n ontwerp, met een pakkende slagzin en originele marketingacties geven we graag vorm!

Waaraan voldoet een goede campagne:

  • Trekt de aandacht van je doelgroep(en)
  • Creëert extra aandacht voor je product of dienst
  • Versterkt je overkoepelende marketing
  • Sluit aan bij je merkidentiteit
Campagne ontwerpbureau Campagne ontwerpbureau

Waarom is campagne ontwerp belangrijk?

Een campagne geeft persoonlijkheid en attentiewaarde aan je merk. Je kunt ingaan op een recente gebeurtenis of één van je eigen idealen uitvergroten. Je kunt werken binnen huisstijl of de grenzen opzoeken. Wat je ook doet, het moet altijd aanhaken bij de belevingswereld van je klant. Wij creëren een concept dat werkt. Groot bereik, groot resultaat.

Hoe ontwikkelen we onderscheidende campagne ontwerpen?

Alles begint met jouw identiteit en het doel van je campagne. Wat wil je bereiken en bij wie? Vervolgens gaan wij op zoek naar een originele invalshoek. Soms actueel, soms tijdloos, maar altijd met een flinke dosis creativiteit. We onderzoeken wat er speelt in de markt en de maatschappij en verwerken dit tot verrassende campagneconcepten in woord en beeld. We geloven in de kracht van expertise en haken in de uitvoering waar nodig onze partners aan. Denk aan fotografie, copy en online marketing. Heb je hiervoor al een bestaande partner? Dan werken we daar ook graag mee samen!

Onze cases in de spotlight

Heracles Almelo

Lees verder
Heracles Almelo Heracles Almelo

Het Verzet Kraakt

Lees verder
Het verzet kraakt bierviltje Het verzet kraakt bierviltje

FBK Games

Lees verder
FBK Games - Ticket to Tokyo FBK Games - Ticket to Tokyo

Saxion Hogeschool

Lees verder
Saxion staand4 Saxion staand4

Merkdesign gaat verder dan campagne ontwerp

Morskieft Ontwerpers

Samen een pakkende campagne ontwerpen?

Kom met ons kennismaken of sparren. Digitaal of op kantoor in Dock36.

Neem contact op