De eerste indruk telt, ook met je merk. Dat deed je vroeger met een folder, flyer of visitekaartje, maar nu vaak digitaal. Een website, app, digitale essay of LinkedIn-post. Dit zijn allemaal geweldige kansen om kennis te delen, maar ook je persoonlijkheid en identiteit te tonen. Dus weg met die standaard Wordpress themes en rechttoe-rechtaan app ontwerpen, creëer digitale eigenheid!

Lees hieronder verder

Wat is digitaal ontwerp precies?

Een ontwerp moet de juiste boodschap overbrengen, maar ook bijdragen aan de merkbeleving. En dat vraagt wat voorbereiding. Mensen bekijken je ontwerp namelijk op verschillende schermen, verschillende devices en verwachten een optimale User Experience (UX). Ze geven niks om millimeters, maar om pixels. En ze zien geen PMS kleuren, maar RGB of HEX. Pas wanneer we samen over deze onderdelen nadenken en gefundeerde keuzes maken spreken we over goed digitaal ontwerp.

Waaraan voldoet een goed digitaal ontwerp:

  • Responsive (op alle devices)
  • Herkenbaar eigen design
  • Versterkt de boodschap én het merk
Website design Website design

Waarom is design belangrijk?

Met goed design werkt jouw website of app op ieder formaat optimaal en zijn ook de visuals of leestekst geoptimaliseerd voor digitaal gebruik. Er is namelijk niets zo irritant als een digitaal document met een veel te klein lettertype. Voor ons zijn dit soort zaken de basis, maar daar bovenop komt merkbeleving. Hoe onderscheid jij je ook online van anderen? Daar weten wij wel raad mee.

Hoe ontwikkelen we passend design?

Wij vertalen jouw identiteit én de gewenste boodschap naar een passende digitale toepassing. We zien digitaal niet als los onderdeel, maar kijken als identiteitsmakers naar het totale verhaal. Wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt bereiken moet in alles wat je communiceert te voelen zijn. Dat kan leiden tot een ontwerp vol bijzondere animaties, geïntegreerde video’s en uitgesproken typografie, of een ‘clean’ digitaal kanaal voor productverkoop en conversie. Altijd passend, nooit kleurloos of saai.

Onze cases in de spotlight

Heutink ICT

Lees verder
Heutink ICT leerlingen Heutink ICT leerlingen

Twente Branding

Lees verder
Twente branding staand2 Twente branding staand2

TenCate Outdoor Fabrics

Lees verder
Ten cate outdoor fabrics case Ten cate outdoor fabrics case

Gemeente Deventer

Lees verder
Gemeente Deventer merkidentiteit case Gemeente Deventer merkidentiteit case

Merkdesign gaat verder dan digitaal ontwerp

Morskieft Ontwerpers

Op zoek naar de juiste vertaling van jouw merk op digitaal gebied?

Kom met ons kennismaken of sparren. Digitaal of op kantoor in Dock36.

Neem contact op