Sterke identiteit, betere zorg

Wij hebben door de jaren heen ervaring opgedaan in het bouwen van merken binnen de zorg. Als zorginstelling wil je een patiënt, bezoeker en medewerker de beste ervaring bieden. Een ervaring waarin ze volledig ondersteund worden, uitgebreid kennismaken met het onderscheidend vermogen én de kernwaarden van jouw organisatie. Die ervaring creëer je niet alleen op de werkvloer, maar ook met sterke on- en offline communicatie. Vanuit onze ervaring bij verschillende soorten zorginstellingen kunnen wij je daarbij helpen.

Lees snel verder

Branding - Leestijd: 3 min

De kracht van goede (online) communicatie

Voor alle organisaties, en dus ook de zorg, verloopt steeds meer communicatie online. Het wordt daarmee ook belangrijker om je online te onderscheiden. Een patiënt vindt jouw instelling via Google, een kennismaking verloopt via de online reviews en een consult houd je steeds vaker achter de webcam. In die veranderende wereld is sterke on- en offline communicatie onmisbaar. Want hoe bied je dezelfde persoonlijke betrokkenheid online? Hoe zorg je dat sitebezoekers simpel de juiste informatie vinden?

Met goed ingerichte communicatie bied je de juiste informatie op het juiste moment, bied je gebruiksvriendelijke tools waarmee iedere gebruiker overweg kan én laat je met content en design zien wie je bent en waar je voor staat. Zo wordt een ervaring met jouw organisatie eenvoudig, voorspelbaar en prettig. Juist wanneer dat zo belangrijk is.

Vanuit jouw identiteit

Morskieft Ontwerpers helpt je deze optimale communicatie in te richten. Dat begint voor ons bij de essentie: de identiteit van jouw organisatie. Waar sta je voor? Wat beteken je voor mensen? Wie passen er bij je? En wat maakt je anders? Vanuit die identiteit creëren we middelen en tools die jouw verhaal krachtig overbrengen op je doelgroep. Van planmatige ondersteuning als communicatie-, marketing- en contentplannen, tot de ontwikkeling van websites, grafische vormgeving, huisstijlontwikkeling en contentcreatie. Zo bouwen we aan een merk dat perfect past bij jouw organisatie en communicatie die aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep.

Spreekt onze aanpak je aan, neem dan contact op
Zorgorganisaties Zorgorganisaties

Met de zekerheid van ervaring


Wij ondersteunen verschillende zorgorganisaties in hun marketing en communicatie. Dat doen we als betrokken partner, die naast de bestaande communicatieafdeling staat. We denken strategisch mee, staan altijd klaar en geloven dat samenwerken zorgt voor de beste resultaten.

Door onze uitgebreide ervaring in de zorg zijn we vertrouwd met de uitdagingen, werkwijzen en risico’s. Zo werken we volgens de strengste (online) veiligheidseisen, met bewezen technieken en vertrouwde partners. Daarnaast kennen we de taal van de zorg én van de doelgroep. Zo creëren we effectieve middelen, heb je de zekerheid van optimaal beveiligde gegevens en kun je vertrouwen op een partner die aan een half woord genoeg heeft.

Zorgorganisaties waar wij mee samenwerken

Deventer Ziekenhuis
Saxenburgh designsprint
MST
Regionaal Transferpunt
Medlon Huisstijl
Livio
ZGT

Klaar voor de toekomst

Met toegankelijke on- en offline communicatiemiddelen vanuit een sterke identiteit leg je de ultieme basis voor de toekomst. Of je doelgroep nou via de voordeur naar binnen loopt, of via Google bij je terecht komt: je laat zien wie je bent, wat jouw organisatie uniek maakt en waarom ze bij jullie aan het goede adres zijn. Vanuit die basis kun je middelen doorontwikkelen, verder optimaliseren of inspelen op nieuwe behoeften. Met altijd een betrokken partner die je daarbij kan ondersteunen.

Contentbureau Contentbureau
Morskieft Ontwerpers

Jouw zorgcommunicatie versterken?

Wil jij de on- en offline communicatie van jouw zorgorganisatie verbeteren en werken aan een sterkere identiteit? Ontdek wat Morskieft Ontwerpers voor jou kan betekenen.

Neem contact op met ons